קבוצת המסעדנים הירושלמית O.D.M.D פתחה לפני שבועיים את הבונבוניירה החדשה שלהם 'אגריפס 15' שמה. הבעלים והשותפים, צעירים בשנות העשרים המאוחרות הם מאור סוויסה, דניאל מרציאנו, דניאל דהן ואופק דרעי שהביאו לעירנו את מיס אנד מר בכיכר המוסיקה והיום הם ממשיכים בעשייה כשהפרוייקט הבא כבר קורם עור וגידים (כשיפתח נספר גם עליו).
3 צפייה בגלריה
מסעדת ״אגריפס 15״
מסעדת ״אגריפס 15״
מסעדת ״אגריפס 15״
(צילום: עוז אוחיון)
3 צפייה בגלריה
מסעדת ״אגריפס 15״
מסעדת ״אגריפס 15״
מסעדת ״אגריפס 15״
(צילום: עוז אוחיון)

״אגריפס 15״ נפתחה על גג המלון פתחו החבריה מסעדה חלבית כשרה שהיא גם בר קוקטיילים באווירת די גיי עם עיצוב יווני סטייל מיקונוס. סוויסה: "היה חשוב לנו מאוד לפתוח מחדש את נושא חיי הלילה של העיר ולהביא מקום איכותי עם מוסיקה טובה ואווירה של בילוי יותר מאשר רק העניין של מסעדה ולכן זה גם בר לכל דבר. מדובר במקום מושקע שיביא איתו הרבה אווירה לעיר.

3 צפייה בגלריה
מסעדת ״אגריפס 15״
מסעדת ״אגריפס 15״
מסעדת ״אגריפס 15״
(צילום: עוז אוחיון)

בכל זאת, למרות שמדובר במקום בילוי, מדובר גם במסעדה חלבית עם תפריט אומנם קטן אבל מפתיע מבית היוצר של שף דניאל מרציאנו שכולל: לחם הבית ומטבלים, סלט קיסר, סלט בוראטה, פיצה נפולטינה, ספגטיני חמאת עגבניות, ריזוטו פטריות, פולנטה, טרטר טונה אדומה על בייגלה ירושלמי, סביצ’ה דג לבן, פילה לברק בטאבון עם חמאת פירה ועוד. בגזרת הקינוחים נמצא ארבעה קינוחים, פלטת פירות העונה, עוגת גבינה קרה, קרם ברולה וטירמיסו קלאסי. כל המנות מוגשות וניתנות לחלוקה כחלק מאווירת הבילוי של המקום.


תפריט האוכל שהוא לא כל כך גדול כמו במסעדות הוא הסיבה שהמקום גם מתנהל כמקום בילוי ובר ולכן המיין אישיו זה כמות הקוקטיילים הגדולה וכמובן היינות והאלכוהול על סוגיו השונים שהמקום מחזיק. המקום מחזיק DJ קבוע שמנגן בערבי סוף השבוע וערבים מסויימים. המקום פתוח כל ימות השבוע למעט יום ראשון החל מהשעה 18:30 (אז גם יש הפי אוור עד 20:30) ונסגר לקראת חצות ובסופי שבוע מאוחר יותר. ימי שישי מתקיימות מסיבות שישי צהריים הח מהשעה 13:00 במקום ניתן לקיים אירועים בשעות היום כשהמסעדה סגורה.