במה שכבר הפך למסורת, אירועי הקיץ הקולינריים של מלון 'ענבל' חוזרים וביום שני האחרון החל האירוע הראשון בדמות חגיגת 'אוכל רחוב'.
אולי יעניין אתכם:
אוכל רחוב במתכונת בופה: מפלאפל ועד נודלס
הקונספט הוא תשלום מראש ואכול כפי יכולתך. האירוח מתקיים בחצר הירושלמית של המלון ומיועד לאורחי המלון ולמבקרים מבחוץ. האוכל המוגש הוא מהמטבח החלבי במתכונת בופה וכולל מבחר מאפים מהטאבון אליהם מתלווים עמדות מגוונות של אוכל רחוב: עמדת פלאפל, נודלס, עמדת שוק עם שפע סלטים, ממרחים ומאזטים שמוגשים למרכז שולחן.
שף המלון כפיר חדד מספר: "אירוע אוכל הרחוב שערכנו שנה שעברה אירח מספר שיא של כ-20 אלף מבקרים. השנה, עם שובה של תיירות החוץ אנחנו מצפים למספרים גבוהים יותר".
אז כמה יעלה לכם התענוג? זה המחיר
'ענבל' מקיים מדי שנה לא מעט אירועים קולינריים כמו פסטיבל המרקים שחגג השנה עשור, דרך התפריטים במסעדות המלון, אירוח של מטבחים שונים ועד קוקטיילים בבר 22 שנפתח לפני כמה חודשים.
מה נאכל: במרכז החצר יוציא הטאבון הלוהט סוגים שונים של מאפים, ביניהם בייגלה עם זעתר, בולגרית ומוצרלה עם עלי אורגנו, עגבניות שרי ושום, מאפה תרד ובצל ירוק, מאפה בולגרית וביצה ועוד. את אלו ילוו שלל סלטים, ממרחים ומאזטים.
בין המנות: פלאפל בבצל וסומאק, מחמארה, מסבאחה, חומוס וטחינה, לאבנה, צזיקי יווני, נודלס עם סלמון, נודלס צמחוני ועוד. לקינוח מוגשת בסבוסה מתוקה בעבודת יד. קינוח הבסבוסה כלול במחיר ומי שמעוניין בקינוח אחר, יכול לעשות זאת מתפריט הקינוחים, אבל בתשלום נוסף.
מה עוד: הקונספט הוא של תשלום קבוע לאדם והמחיר הוא 137 שקל (שתייה וקינוחים משתנים הינם בתוספת תשלום) ואכילה ללא הגבלה מתפריט המבוסס כולו על חומרי גלם מקומיים משוק מחנה יהודה. האירוח החל השבוע ויסתיים בסוף אוגוסט, בימים ראשון עד חמישי בין השעות 18:00 ל־23:00 (הזמנה אחרונה בשעה 21:30).
שימו בווייז: מלון ענבל, רח' ז'בוטינסקי 3, פארק הפעמון.