רשת 'קיטשן בראסרי' מקבוצת גרג פותחת סניף חדש בממילא שבירושלים. הסניף החדש כשר למהדרין והוא ייפתח בהשקעה הנאמדת בכמיליון שקל.
אולי יעניין אותך:
מה תמצאו במסעדה החדשה?
הסניף החדש, השמיני במספר של הרשת, משתרע על שטח של 250 מ"ר ויציע 150 מקומות ישיבה, בקונספט בראסרי, המשלב מנות חלביות עשירות, מנות שף מגוונות לצד בר יינות ואלכוהול. כמו כן, המקום יציע תפריט ארוחות בוקר שיוגשו עד השעה 13:00. התפריט במסעדה כולל מנות ראשונות, מנות ביניים, בראנץ', מנות עיקריות ואחרונות.
מה אוכלים?
בין המנות בתפריט ניתן למצוא מנות דגים חלביות עשירות וייחודיות. מנות לדוגמא: טאקוס טונה אדומה - טורטייה, טטאקי טונה, איולי כמהין, שרי פרוס, סלטון עלים ופלח לימון במחיר 57 שקל. קציצות דגים - דג ים , עשבי תיבול וגרידת לימון, שום, גמבה ועגבניות, כוסברה ולחם הבית מחיר 93 שקל.
הסניף יציע למבקריו למעלה מ-20 סוגי שונים של יינות בוטיקים כשרים מיוחדים, תפריט קוקטיילים מיוחד עם סוגים בלעדיים לסניף ממילא ותפריט על טהרת הדגים הטריים
לצד הפעילות המסעדנית, הסניף החדש כולל חלל אירוח VIP ייעודי לאירועים פרטיים, עסקיים וסדנאות יין, כחלק מהמגמה ההולכת וגוברת לשלב מסעדנות עם חוויית אירוח יוקרתית.פתיחת הסניף החדש משתלבת באסטרטגיית הצמיחה של הרשת, המבקשת להרחיב את נוכחותה במרכזים אורבניים מובילים ולחזק את חוויית הבילוי והקולינריה של תושבי העיר והמבקרים ב- לרבות תיירי חוץ.
נערות ונערים בסיכון מצאו את מקומם
את הסניף הירושלמי מנהלת הזכיינית ליזי חלימי לצד בעלה ארתור אליישיב, המשרת במילואים מאז השבעה באוקטובר. "יש לי בצוות גם נערים ונערות בסיכון והם מצאו את עצמם מוצאים מקום במטבח ובמסעדה", מספרת חלימי ל'מיינט ירושלים'. "זה לא קל, אבל בהיותי נוער בסיכון לשעבר זה מאוד מחנך, מאיר עיניים ומעניין. זה קצת מכניס אותי לפרופורציה על איך זה היה בטח להתמודד איתי.
"הראשונה שקיבלתי היתה מלצרית עם איפור כבד - הכי אני כשהייתי בת 17 וכל כך התחברתי אליה והחלטתי לקבל אותה רק כדי שאוכל לתקן אותה", היא נזכרת. "אני אוסרת עליהם לקלל ובראיון עבודה אני אומרת להם אני לא מתעסקת עם בעיות משמעת.
"אני עובדת איתם על איך מדברים ואיך מתנסחים. מי ששולח לי הודעה שלא מנוסחת באופן נאות, אני כותבת לו: הי, מה שלומך? עכשיו תנסח את זה שוב בצורה נאותה כי לא חברה שלך. המטרה להוציא אותם כשהם יודעים להתנהל בעולם. עם כל זה שהמטרה שלי היא להרוויח, אני שמה לי מטרה מול העיניים לתת מקלט לילדים האלה ולתת להם ערך מוסף וזה נותן לי חוויה אחרת".
לדברי יאיר מלכה, מנכ"ל קבוצת גרג: "אנו עומדים היום על 8 סניפי קיטשן בראסרי ובכוונת הקבוצה להמשיך ולפתח קונספט זה בלוקיישנים נוספים ברחבי הארץ. הנהלת הקבוצה זיהתה ביקוש למנות שף כשרות, וכי קונספט 'קיטשן בראסרי', נותן מענה לצרכנים המחפשים מסעדה משפחתית עם מנות ביסטרו במחירים נוחים לכל כיס".
עוד הוסיף מלכה: "היה לנו חשוב להוסיף 20 סוגי יינות כשרים בוטיקים יוקרתיים לנוכח האווירה של ירושלים, שגורמת לתיירים מכל העולם להגיע. האהבה לאוכל טוב, יין טוב ואווירה טובה וקדושה - זה מה שגרם לנו להתאהב במקום ולפתוח סניף חדש לקיטשן. אנשים מכל העולם ויהודים מכל העולם מגיעים לכאן לחגוג אירועים משפחתיים, ולכן זה השילוב הנכון ".