מסעדת ביסטרו חדשה בשוק מחנה יהודה בניצוחו של השף קובי קחלון, ORGADO מגישה תפריט מותאם לארוחת צהריים אך הופכת את עורה בשעות הערב והופכת לבר מסעדה עם שלל מנת שמשתלבות עם כוס יין או קוקטייל טוב לצד אווירה שמחה ומלאה באנרגיות טובות. בימי שישי מוגש תפריט צהריים ובמוצ”ש תפריט ערב. במקום ניתן לקיים אירועים פרטיים ועסקיים בהתאמה אישית שכן המקום הוא בן שתי קומות.
6 צפייה בגלריה
מסעדת הביסטרו החדשה "ORGADO"
מסעדת הביסטרו החדשה "ORGADO"
מסעדת הביסטרו החדשה "ORGADO"
(צילום: גיל אבירם)
מה נאכל? בעיקר את מה שיש בשוק באותו היום אבל עדיין יש איזה קו שמנחה הכולל מנות פרשיות כמו סלט אורגדו שהוא מיקס חסות וסלק מעושן, וינגרט תפוחים, בזיליקום זרעי צ'יה, ענבים ופקאן. בראשונות נמצא קרפצ'יו פילה בקר, דג פורל כבוש ג'ין & טוניק, סיגר שקדי עגל ופרגית, ביס בורגר מנתחים מובחרים ובעיקריות ניוקי פטריות, פילה סלמון, אנטריקוט מיושן, פילה דג ים ברטבים ירושלמים ואחרים. ומה בקינוחים? פאי פקאן, פבלובה ליצ‘י ועוד.

6 צפייה בגלריה
מסעדת הביסטרו החדשה "ORGADO"
מסעדת הביסטרו החדשה "ORGADO"
מסעדת הביסטרו החדשה "ORGADO"
(צילום: גיל אבירם)

מתי ואיפה? יפו 110, מול השוק הפתוח. א'-ה' החל 12:00 עד אחרון הלקוחות, ו׳: 12:00 ועד כשעה וחצי לפני כניסת השבת ומוצאי שבת כשעה אחרי יציאת שבת. כשר למהדרין.

מבשלים בשניים


מה חדש? צמד קולינרי DNA שמו המסחרי- צירוף פונטי מראשי התיבות של עדי אברהם ('דדה'), שפית וקונדיטורית ב’צדקיהו פוד מרקט’, ואסף מסיקה מנהל המטבח מטעם קבוצת המחניודה בחברת ההייטק 'לייטריקס' בגבעת רם. הם הכירו כשעבדו יחד ב’ג'אקו סטריט’ ולפני שנתיים הפכו לזוג. את ההתמקצעות המשיכו יחד ב״דנון״ ואהבתם זה לזו, כמו גם לאוכל, הפכה לבסיס. הם מתגוררים בהר אדר ואת הדרך הקולינרית שלהם המשיכו במטבחים אחרים אבל עם רצון עז לאחד כוחות ולהביא משהו אחר.

6 צפייה בגלריה
עדי אברהם ואסף מסיקה
עדי אברהם ואסף מסיקה
עדי אברהם ואסף מסיקה
(צילום: פרטי)

"כשעזבנו את הג’אקו פנינו כל אחד לדרכו", משחזרת אברהם, "אוכל זה החיים שלנו והוא נוכח מאוד בבית ולכן התחלנו לארח חברים, משפחה, ארוחות חגיגיות, והבנו שאנחנו רחוקים מלארח 'כרגיל'. אנחנו מנהלים רשימות, הזמנות, הכנות, ירידה לפרטים, גם כשמדובר בארוחת יום העצמאות לחברים הכי טובים. כל מי שמכיר אותנו ואכל אצלנו הפציר בנו לעשות את הצעד ולשלב כוחות". אט אט החלו השניים לחשוב, לדייק, לשפר מנות וכמובן להתאים שילובים ומצאו את עצמם לא רק מגישים אוכל אלא גם מפיקים אירוע ומרימים חוויה.
6 צפייה בגלריה
המנות
המנות
המנות
(צילום: פרטי)
6 צפייה בגלריה
המנות
המנות
המנות
(צילום: פרטי)
6 צפייה בגלריה
המנות
המנות
המנות
(צילום: פרטי)

מה נאכל? הכל, כשכל אירוע עמוד בפני עצמו עם התאמות ודיוקים לרצון הלקוח. השניים עובדים במחשבה שהחומר הוא ביד היוצר בדגש למנות עונתיות: איטלקי, דגים, בשרי, חלבי, רק תדמיינו. תפריט לדוגמה מורכב מראשונות: לחם בריוש ומטבלים, סשימי של מוסר ים, סלטון של תאנה, רביולי סורנטו של דג מפורק, רוטב דובדבנים ומייפל, קראמבל ואגוזי לוז. טטאקי שייטל במיסו ועוד. עוד בחדשות:
איפה ומתי? איפה שתרצו ומתי שתרצו כי הם מגיעים עד הבית. בקרוב יחלו לארח ארוחות יזומות אחת לחודש בביתם בהר אדר בהזמנה מראש.
פורסם לראשונה: 15:42, 05.08.23