הימים חמים וארוכים ואין כמו לקפוץ אחרי הצהריים לים או לבריכה, עם הילדים או בלעדיהם, לנשנש משהו ולסגור את היום.
הנה חמישה מאכלים שכיף לקחת איתכם בתיק ולסגור את הפינה של ארוחת הערב.
צילום: אדר טלצילום: אדר טל
צילום: אדר טל
(צילום: אדר טל)
משה בתיבה. נכון, לא מדובר בשיא הבריאות או במאכל מומלץ לכל יום, אבל לילדים זה יעשה כוכבים בעיניים. ההכנה קלילה - מכינים נקניקיות, עוטפים כל אחת ב"שמיכת" מלאווח, או בצק עלים, אופים בתנור עד שמזהיב, והופ - ישר לקופסה ולתיק שבא איתכם לים.
צילום: pexelsצילום: pexels
צילום: pexels
(צילום: pexels)
אבטיח וענבים קרים. שני פירות הקיץ האהובים עלינו. אין צורך להכביר מילים - מתוקים, קרים, עסיסיים. מומלץ לשים את הענבים בפריזר לשעה קלה לפני היציאה מהבית.
קציצות ירק ועדשים. מה שאנחנו אוהבים בקציצות האלו זה שאפשר לאכול אותן חמות או פושרות ואפשר להכין אותן מכל מה שיש בבית. למשל, עדשים כתומות שהושרו במים לכמה שעות, טוחנים, מוסיפים בצל מטוגן וכל ירק מגורר שעולה בדעתכם, ולטגן במחבת עם מעט שמן. ולשים בקופסה.
קציצות ירק ועדשים. צילום: אדר טלקציצות ירק ועדשים. צילום: אדר טל
קציצות ירק ועדשים. צילום: אדר טל
(קציצות ירק ועדשים. צילום: אדר טל)
בראוניז. טוב, לא נחלום אפילו לשלוח אתכם לים בלי משהו מתוק. נכון שתמיד אפשר לקנות ארטיק, אבל בראוניז מושחת עם המון שוקולד יעשה עבודה יותר טובה בלצאת עם טעם טוב בפה.
צילום: pexelsצילום: pexels
צילום: pexels
(צילום: pexels)