מכירים את זה שבא לכם איזה נשנוש מושחת באריזה מרשרשת? מיכל אומרת שאם כבר' זה היחיד שהיא מכניסה אליה – את החטיף הזה שהוא צ'יפס אבל מירקות שורש ומגיע באריזה יוקרתית מהודרת יחסית, על משקל לאכול ג'אנק ולהרגיש טוב עם עצמי.
1 צפייה בגלריה
צילום: shutterstock
צילום: shutterstock
צילום: shutterstock
מה שגילינו יחד בארוחה שהכנתי לאותה עלמה, הוא שקל מאוד מאוד להגיע לתוצאה דומה בתנור הביתי עם שורשים איכותיים, שמן זית, פפריקה ועשבי תיבול.
הבונוס? הכנה מהירה במיוחד, מלווה מושלם לבירה צוננת ביום קיץ חם כמו אלה שבאים עכשיו.
צ'יפס "טארה" ביתי
המרכיבים:
2 יחידות קולורבי
2 יחידות סלק בינוני
1 בטטה גדולה
1 שורש סלרי
1 תפוח אדמה
שן שום כתושה
3 כפות שמן זית
קורט פפריקה
כפית מלח ים
מעט טימין
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-220 מעלות. קולפים את כל השורשים ופורסים דק, אפשר במנדולינה אם יש, לעיגולים או פלחים.
מערבבים בתבנית מרופדת בנייר אפייה עם שמן זית, פפריקה, עשבי תיבול ומלח,
ומכניסים לתנור לכחצי שעה או עד שהצ'יפס שלכם זהוב ויפה.
מצננים מעט לפני האכילה ונהנים.
בתיאבון!
משחקת בסירים הוא שירות בישול בריא בבית הלקוח – אוכל צמחוני וטבעוני. ניתן ליצור קשר דרך עמוד הפייסבוק או דרך המטבח של מאשה