הוא היה השף של ראש הממשלה לשעבר, בנימין נתניהו וכבר בגיל 14 הוא הבין שזה מה שהוא רוצה לעשות בחיים. תכירו את הנציג השלישי של ירושלים בתכנית משחקי השף: משה סיבוני בן ה-32 מירושלים.
כבר אחרי השירות הצבאי הוא התחיל לעבוד במסעדות בתור טבח והחלום היה לעבוד בקבוצת ה"מחניודה". אחרי שנתיים, זה קרה, והוא עבד תחת השף אסף גרניט. "המקום הזה ביגר אותי ועיצב אותי. אחד מבתי הספר היותר טובים שהיו לי", אמר על כך באודישן. סיבוני עבד במסעדה עד לתפקיד סו-שף ולאחר 4 שנים הוא עזב והפך להיות השף של משפחת נתניהו למשך כשנתיים.
קראו גם:
על העבודה בבית ראש הממשלה סיפר באודישן: "זה היה מלחיץ, מרגש, נורא אינטנסיבי. אתה חי את זה יום יום, שעה שעה. זה הבית שלך. כשאתה עושה איתם חגים ושבתות זה נהיה חלק מהבית שלך".
היום הוא עובד בפופ אפ קפה קריית ענבים. "בסוף החלום הוא לפתוח מקום משלי. לפרוס כנפיים. יש דרך מסוימת שאתה עובר בחיים ולפעמים אתה צריך את הדחיפה שאתה חושב שאולי חסרה לך", אמר בתכנית.
למה הגעת לתכנית? "הגעתי לתוכנית כדי לעשות תיקון לעונה הקודמת בה נאלצתי להסיר מועמדות בגלל מקום העבודה הקודם"
איך הגבת כשבישרו לך שאתה בנבחרת? "לא עיכלתי, זה היה תחושת אופוריה ובמשך כמה ימים הייתי בהתרגשות גדולה וזה זכות וכבוד לקחת חלק בדבר כזה גדול
מה היה לך קשה הכי הרבה במהלך התכנית? "האי ודאות לפני כל משימה".
עם איזה סוג של אוכל היית מעדיף לא להתעסק? "בצקים – נקודת החולשה שלי".
איזה שף מקומי הוא מקור ההשראה שלך? "דודו ביטון".
מה לא תסכים לבשל? "אין דבר שאני לא רואה את עצמי מבשל".
מהי מנת הדגל שלך? "מנת האודישן שלי שנהייתה סמל ההיכר שלי".
מה הטיפ שלך למטבח? "סדר, ניקיון ואהבה למקצוע".