תכירו את אחד משלושת המתמודדים הירושלמים בתכנית 'משחקי השף': אסף אטיאס (25) תושב מעלה אדומים צמח בקבוצת "מחנה יהודה" של אסף גרניט ומכוון הכי גבוה שאפשר.
בגיל 21 החל אטיאס לעבוד במטבח לאחר שהבין שהוא רוצה להתמקצע בתחום. הוא התקבל לקבוצת 'מחנה יהודה' כטבח בפס קר אך עזב אחרי חודשיים כי הוא רצה לטוס לטייל. לאחר שחזר מהטיול הוא שב לעבוד בעקבות מפגש ספונטני עם אסף סרי שהציע לו לחזור. אטיאס חזר עם רצון לפתח קריירה בתחום והתחיל שוב כטבח פס קר במחנה, לאחר חצי שנה עבר ליודל'ה שם גם עבד כטבח פס קר והחל להתקדם לאט לאט וכיום הוא סו שף במסעדה הירושלמית. בגלל גובהו (1.66) הבוס שלו אליעזר, המציא לו שם חיבה – "חצי", ומאז הוא נושא אותו בגאווה.
אטיאס היה בעננים כאשר בישרו לו שהוא בנבחרת וסיפר ל-mynet כי הדבר שהיה לו הכי קשה בתכנית הוא להיפרד מהמתמודדים שעמם עבר תהליך.
עם איזה סוג של אוכל היית מעדיף לא להתעסק? "חזה עוף ובטטה. אני פחות מתחבר".
5 דברים שאף אחד לא יודע על אסף אטיאס
- אטיאס לא אוהב חזה עוף
- אטיאס מכור לפיצה
- הוא מעריץ של רביד פלוטניק
- אטיאס פעם איבד את הזיכרון
- יש לו קעקוע בעורף שאף אחד לא יודע מהי המשמעות שלו
איזה שף מקומי הוא מקור ההשראה שלך ומדוע? "אליעזר מזרחי השף של הקבוצה. יש בו המון אנושיות, יצירתיות. הוא שף טוב, מנהל טוב, חבר טוב ומורה לדרך".
מה הטיפ שלך למטבח? "להיות רגוע ולשדר 'עסקים כרגיל' ולנהוג בכנות ואנושיות כלפי הצוות".