אחרי שהם התאוששו מהכניסה לרשימת 50 הפיצות הטובות בעולם, אנשי ה- LA PIEDRA עסוקים בפיתוח המיזם הבא שלהם. בשיחה עם mynet ירושלים הם מגלים מה הסוד להצלחה, מה עושה באמת את ההבדל בפיצה שלהם, ומה היעד הבא?
5 צפייה בגלריה
שף אבי סינקלר ופיצריית LA PIEDRA
שף אבי סינקלר ופיצריית LA PIEDRA
שף אבי סינקלר ופיצריית LA PIEDRA
(צילום: פרטי)
אנשי פיצריית 'לה פיאדרה' עמלים בחודשים האחרונים על פרויקט 'פיצה עד הבית' ועד שזה יקרה הם בעיקר נהנים מתשומת הלב וממשיכים לעבוד בשני הסניפים הירושלמים שלהם ברחוב אגרון ובטיילת ארנונה.
"התגובות פשוט מדהימות", אמר שף אבי סינקלר בשיחה עם mynet ירושלים, "אנחנו יודעים שאנחנו עושים פיצה טובה מכל הלב, אבל כשזה מקבל גושפנקה כזאת אי אפשר להתעלם מזה. בישראל ישנן פיצריות מעולות ואני חושב שזה שנבחרנו פותח עכשיו את הדלת לעוד ועוד נציגויות ישראליות".

5 צפייה בגלריה
בעלי פיצריית LA PIEDRA.  שף אבי סינקלר, יואל דרקסלר ואופיר משען.
בעלי פיצריית LA PIEDRA.  שף אבי סינקלר, יואל דרקסלר ואופיר משען.
בעלי פיצריית LA PIEDRA. שף אבי סינקלר, יואל דרקסלר ואופיר משען.
(צילום: פרטי)

מה סוד ההצלחה של הפיצה? "לימוד לימוד ועוד לימוד. במהלך השנים יצאנו לאין ספור השתלמויות ואנחנו כל הזמן עם היד על הדופק כדי למצוא חומרי גלם חדשים ואיכותיים. אנחנו מנסים קמחים חדשים, שמני זית, רטבים ואפילו סוג העצים שמתאים ביותר לאפיה בטאבון כדי להשתפר כל הזמן".

קראו גם:

אומרים שמה שעושה אצלכם את ההבדל זה באמת הטאבון, על מה מדובר? "הטאבון הוא טאבון מסוג ולוריאני שעובד על עצים ולא על גז. הטמפרטורה היא מאוד גבוהה של מעל 400 מעלות וזמן האפייה הוא כ-90 שניות. הדברים האלה מאוד חשובים שכן להכין פיצה כמו בנאפולי חייבים לאמוד את הכמויות ואת הדקויות טוב טוב. כנהוג בנאפולי".

5 צפייה בגלריה
הטאבון בפיצריית LA PIEDRA
הטאבון בפיצריית LA PIEDRA
הטאבון בפיצריית 'LA PIEDRA'
(צילום: פרטי)

את ההתחלה של הפיצה בשנת 2016 זוכרים לא מעט ירושלמים. הסניף הראשון ברחוב אגרון הביא איתו ניחוחות איטלקיים מגרים במיוחד. עצם העובדה שהפיצרייה לא הייתה כמו שאר הפיצריות הביאה את הבעלים להבין שההתמקצעות בפיצה היא הדבר הכי חשוב ויתר המנות כמו הסופלי (כדורי ריזוטו ממולאים במוצרלה ), קרם ברולה חצילים וקנולי לקינוח ועוד (שהן גם מעולות) חשובות, אבל מה שיעשה את ההבדל ויביא את ההצלחה זאת הפיצה.

5 צפייה בגלריה
פיצריית LA PIEDRA
פיצריית LA PIEDRA
פיצריית LA PIEDRA
(צילום: פרטי)

ועכשיו עם הפנים לעתיד החלו החבר'ה בלה פיאדרה להכין את הקרקע ל'אירועי פיצה עד הבית' שבקרוב כנראה יהיו חלק מכל אירוע משפחתי.

5 צפייה בגלריה
שף אבי סינקלר מכין פיצה
שף אבי סינקלר מכין פיצה
שף אבי סינקלר מכין פיצה
(צילום: פרטי)

השף סינקלר הוסיף: "באירועים האלה אנחנו עורכים מסיבת פיצות שהיא בבית הלקוח. אנחנו מגיעים עם כל חומרי הגלם וכמובן עם הציוד, אופים את הפיצות מול האורחים בשילוב סוגי סלטים בסגנון איטלקי וקינוחים ייחודים של המקום".
עם האוכל בא התיאבון ולכן יש בפיצרייה רצון מאוד גדול להגיע גם לתושבי צפון העיר. הלוקיישן המדויק עדיין לא ניתן לפרסום, אבל נראה שבתקופה הקרובה עם משב הרוח של הזכייה יביא את LA PIEDRA לשיאים חדשים.