2 צפייה בגלריה
בתמונה: בנימין גבירץ.
בתמונה: בנימין גבירץ.
בתמונה: בנימין גבירץ.
(צילום: המטבח של הירושלמי)

דמיינו שאתם מפנקים את האורחים באירוע החגיגי שלכם בנתחים רכים של נתח בשר משובח לצד תוספות מובחרות, או גורמים להם להתענג על חציל יווני, בטטה אסייתית ומגוון של סלטים ביתיים, ובכן, מהיום אתם כבר לא צריכים לדמיין. קייטרינג המטבח של הירושלמי המוכר בזכות יכולתו למזג בהרמוניה טעמים מכל העולם, יוביל אתכם למסע מענג בין מספר יבשות, ויוכיח כי כל מנה היא עדות לכוחה של הקולינריה לחרוג מגבולות וליצור קשרים דרך אוכל.
קייטרינג בוטיק שמגדיר מחדש את המטבח העולמי
מי שעומד מאחורי המטבח של הירושלמי הוא בנימין גבירץ, והשם של הקייטרינג שלו לא משאיר מקום לספק. בנימין הוא ירושלמי מבטן ולידה ודור עשירי למשפחה שחיה ונושמת את עיר הבירה.
את תחילת הקריירה המקצועית שלו עשה בנימין דווקא בתחום אומנותי אחר. בצעירותו הוא היה צייר ולאחר מכן למד עיצוב פנים, אך לפני מספר שנים התאהב במטבח ומצא את עצמו מכין מאכלים מגוונים במשך שעות על גבי שעות. מהר מאוד הוא הבין כי זהו הייעוד המרכזי שלו בחיים.
כמו עם המכחול ביד כך גם בין המחבתות והסירים, היד היצירתית של בנימין רחוקה מלהיות סטנדרטית, וזה בעצם מה שמעורר את בלוטות הטעם בזמן שטועמים מהמנות שלו. כל צעד נעשה בזהירות מרבית כדי להבטיח פיצוץ של טעם ורוך.
את חומרי הגלם בהם בנימין עושה שימוש הוא רוכש בבוקר של אירוע. מבחינתו אי אפשר לייצר איכות עם ירקות, עשבים ופירות שלא נקטפו מוקדם בבוקר בשדות השונים.
מעבר לאיכות חומרי הגלם, אלה הן טכניקות הצלייה והבישול שלו שהפכו את המטבח של הירושלמי להיות לקייטרינג מחוזר הרבה מעבר לגבולות ירושלים.
קיבוץ גלויות של טעמים
אחת המנות האהובות ביותר על הלקוחות של המטבח של הירושלמי הוא הסלמון האיטלקי. למען האמת לא מדובר בעוד מנה, אלא זהו ריקוד מקסים בין פשטות לתחכום.
הסלמון האיטלקי במלוא הדרו עם קונפי של עגבניות שרי, שום ובזיליקום טרי.
ומה המנה האהובה ביותר על בנימין? "הפייבוריט שלי הוא אסאדו טרי ללא עצם שמבשלים במשך כ- 8 שעות עם ירקות שורש, רוטב ברביקיו ויין אדום. לאחריו הבשר רך מאוד ונמס בפה כמו בחלום מתוק".
תפריט מגוון מכל טוב ושיטת תמחור מהפכנית

2 צפייה בגלריה
בתמונה: סיגר בקר
בתמונה: סיגר בקר
בתמונה: סיגר בקר
(צילום: המטבח של הירושלמי)

בנוסף לחגיגת הטעמים ותשומת הלב הקפדנית לפרטים המגדירים כל מנה של המטבח של הירושלמי, ישנו דבר נוסף שמבדל את הקייטרינג הזה מאחרים, מבנה התפריטים שמוביל לתמחור נוח ומשתלם הרבה יותר. "התמחור שלנו עובד בצורה שונה. ברוב חברות הקייטרינג מקבלים תפריטים לפי מחיר של 70, 100 או 150 שקלים לדוגמה לכל מנה. אצלנו יש תפריט בסיסי שעליו הלקוחות ביחד איתי בונים מוסיפים את המנות בהתאם לצורך".
"אפשר להוסיף מנות של מגוון סלטים שונים, מנות ראשונות כאלה ואחרות. מספר רחב של מנות עיקריות, קינוחים ועוד. כמובן שללקוח יש גם את האפשרות לבחור האם האירוע יהיה בסגנון בופה או עם מלצרים וכדומה. בהתאם לבחירה הזו אני מתאים את המחיר הכולל, של השירות, מספר וסוגי המנות. לכן טווח המחירים שלנו רווח מאוד ויכול להתאים לרבים", בנימין הסביר.
המטבח של הירושלמי: יצירת קשר
המטבח של הירושלמי מגדיר מחדש את האופן שבו אנו חוגגים את האהבה לאוכל עם השמחות שלנו. לכן, כשאתם מתכננים את האירוע הבא שלכם, בין אם זה בר או בת מצווה, חגיגת יום הולדת או חתונה, קחו בחשבון את האלגנטיות, הטעמים והחמימות שהמטבח של הירושלמי מביא לשולחן.
מומלץ ליצור קשר ולשריין תאריך כשבוע לפחות לפני האירוע שלכם. לפרטים נוספים חייגו: 055-724-8839

מוגש מטעם: המטבח הירושלמי