מסעדת השף הירושלמית כינור בכיכר פותחת את 2018 עם תפריט חדש המציע מגוון מנות דג ומנות בשריות חדשות.
כינור בכיכר, שנפתחה לפני כשנה, וממוקמת בלב קומפלקס כיכר המוזיקה בירושלים, הפכה לאחת המסעדות הכשרות המדוברות בעיר.
התפריט החדש שיצר השף קובי קטני, מורכב ממנות ראשונות ועיקריות עשירות ומיוחדות, עם נגיעות צרפתיות, המבוססות על המרכיבים הטריים והאיכותיים ביותר בשוק.
בין המנות בתפריט החדש:
במנות הראשונות: קרפצ'ו בקר עם שמן זית פיקואל, בלסמי מצומצם וירוקים (55 שקל), פטה כבד עם קונפיטורה, קרקר שומשום, כרישה קונפי (47 שקל), סלט אנדיב של סלנובה, גרנד סמיט, חזה עוף מעושן (55 שקל), טרטר פילה בקר עם צלפים קורנישון ויניגרט ברנדי על דפי אורז קריספי (56 שקל), ספייריבס ברביקיו על קרם שורשים (69 שקל), קבב דגים עם סלקים ופקאן (56 שקל), שורשים והדרים – מנה צמחונית של שומר, קולורבי, סלרי, בצל ירוק, לדר, ופילה תפוז (42 שקל), טורטליני שפונדרה במילוי אסאדו עם קונסומה בצל ברוטב יין אדום (58 שקל) ועוד.
במנות העיקריות: קונפי שוק ברווז עם פירה בטטה ברוטב קוואנטרו (110 שקל), שוק טלה מפורק על ראגו פטריות, בורדולז ותפוחי אדמה ראטה (142 שקל), סטייק אנטריקוט עם פירה מעושן, שום צלוי ורוטב יין (156 שקל), אסאדו שש שעות עם שזיפים וירקות בגריל (138 שקל), קבב טלה עם לימון כבוש (92 שקל), פילה בקר עם גראטן תפוח אדמה, בצלי שאלוט ופטריות (178 שקל), מגרט - חזה ברווז סו-ויד עם אגסים, אניס, ערמונים ועדשים אדומות (125 שקל), המבורגר אנטריקוט עם רוטב איולי, צ'אטני עגניות, בצל מטוגן ופוטטוס (86 שקל), צלעות טלה על עדשים שחורות ודלעת ערמונים (182 שקל), קוט דה בף - 600 גרם עם תפוחי אדמה צלויים, מח עצם, וצ'ימיצ'ורי (285 שקל), חזה עוף צלוי על קינואה וסלק אדום ברוטב ברנדי (92 שקל), דג קומפלט עם ביצת עין, צ'יפס ומטבוחה (130 שקל).
כינור בכיכר. מעבר בית הכנסת 12, כיכר המוזיקה, נחלת שבעה, ירושלים