אין ספק שקיץ הוא עונת המוקפצים. לכבודו הבאתי לכם מנה קלילה אך משביעה. מנה מגוונת אבל דורשת מעט בישול.
היא עוזרת בחיסול שאריות, וגם, לא פחות חשוב מכך בימים חמים אלו: כמעט ולא מחממת את המטבח ואת הטבח.
פותחים את עונת המוקפציםפותחים את עונת המוקפצים
פותחים את עונת המוקפצים
(צילום: ענת לשם)

מוקפץ חריף מתוק לתחילת הקיץ

מה צריך?
3 גזרים בינוניים קצוצים
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 בצל חתוך לרצועות
1 קישוא חתוך למקלות
1/3 אננס חתוך לקוביות
1 פלפל צ'ילי חתוך
100 גרם קשיו טבעי
שמן זית
ולתיבול: רוטב סויה טבעי, קארי הודי, כורכום, מיץ לימון
איך מכינים?
מחממים מחבת עם שמן
מוסיפים את המרכיבים לפי הסדר תוך כדי ערבוב.
מבשלים עד למידת הריכוך שאתם אוהבים.
בתיאבון!
ימים יפים!
ענת לשם, נטורופתית ND. תזונה במעגל החיים
חפשו אותי בפייסבוק