אחרי ארבעה חודשי הרצה התקיימה השבוע (ב') הפתיחה הרשמית והחגיגית של קצבית 'לה שרולה' בדרך בית לחם. הבעלים דוד דהן, שלומי דהן ואלון שבתאי החליטו לעשות מסיבת רחוב אליה הגיעו, לקוחות, חברים, אנשי עסקים ועוברי אורח ונהנו מטעימות של מיטב מבשרי המקום בליווי בר מרענן ומוסיקה טובה.
מי שהיה אמון על הכנת הבשרים הם האב והבן ששניהם הקצבים של המקום, מארק וליאון אביטבול שנתנו גם טיפים, הסבירו על הנתחים והפכו את האווירה לאירוע פתיחה מרשים ומקצועי.
עם הפתיחה הרשמית הוצג גם מנהל הקצביה החדש, מושיקו מלול שמתכנן עוד כמה הפתעות חדשות בתחום האירוע הבשרי, המעדניות ושלל.
הגיעו להרים לחיים אילן גרוסי ל'סאטיה', שמוליק כהן מ'משקאות שחר', שי כהן מהבורגרס בר, רינת סילבסטר, איציק אבדן, אחלי ושי רכניץ, ליעד רוח, אחיטוב גץ, אלי היימן מדתלישס, שלומי תורג׳מן מה'סטיישן 9', דוד ג'יבאגו ואחרים.