אסף גרניט ושותפיו לקבוצת מחניודה, מהשפים המצליחים בארץ ובעולם, יתניע השבוע את משאית האוכל שלו וייצא למסע שכולו נתינה והוקרה לצוותים הרפואיים שעובדים לילות כימים למען הבריאות של כולנו. היום (ד') הם בישלו עבור הצוותים הרפואיים בירושלים: קאדה של עלי סלק, זעתר, טימין וגבינת עזים; מנת פולנטה המפורסמת של מחניודה; ופיתה מלאה סנייה של כרוב שרוף, טחינה וצ'ימיצ'ורי של זעתר לימונים.
"מטרת המסע לתת לצוותי הרפואה את תחושת ההערכה העצומה שאנחנו חשים להם ולעודד את ציבור העסקים לצאת לפעולה על מנת להתחיל להניע את גלגלי המשק מחדש", נמסר.
כל מנות השף יבושלו במקום בכלים שנתרמו על ידי נעמן, מותג כלי הבישול והאירוח שאסף גרניט מלווה כבר תקופה ארוכה. למחרת תמשיך משאית האוכל לבית החולים איכילוב ובהמשך יבשל גרניט גם לצוותים הרפואיים ברמב"ם, בסורוקה ובבתי חולים נוספים.
לדבריו של אסף גרניט: "מדי יום ביומו כולנו מרגישים את אותותיו של משבר הקורונה, כאשר הצוותים הרפואיים הם אלה שנמצאים בחזית המאבק בווירוס ששיתק את העולם כולו. מסע הפוד טראק הוא הדרך שלנו לתמוך, להודות, להצדיע ולהוקיר את עובדי בתי החולים על מסירות אין קץ ועל עבודת קודש שהם עושים מסביב לשעון".
דודי כהן, מנכ"ל נעמן גרופ, ציין: "כשאסף, שמלווה את נעמן שנים כיועץ האסטרטגי של המותג, העלה את הרעיון של מסע האוטו אוכל, נרתמנו מיד למשימה המבורכת. שמחנו להעניק את מיטב הכלים שלנו שישרתו את אסף גרניט במהלך המסע הקולינרי שלו, וזה ממש מחמם את הלב לקחת חלק במחווה המרגשת והטעימה הזו לצוותים הרפואיים, הגיבורים הלאומיים שלנו".