חגגתם עצמאות טוב טוב עם בשרים ואלכוהול? מתקשים לחזור לשגרה? לרשת קפה ביגה יש מתכון שיעזור לכם לחזור לאכילה בריאה יותר לקראת הקיץ.
1 צפייה בגלריה
צילום: קונספטיק
צילום: קונספטיק
צילום: קונספטיק
הסלט מורכב בין היתר מחמוציות, שעוזרות לירידה בכולסטרול, מאגוזי מלך שבהם נוגדי חמצון גבוהים המונעים מחלות לב ומחזקים מערכות רבות בגוף, ומסלרי, המונע לחץ דם וכולסטרול גבוהים ומכיל ויטמינים ומינרליים רבים.
סלט סלק ותפוחים
(לשתי מנות)
סלק בינוני חתוך למקלות דקים
תפוח עץ חתוך למקלות דקים
50 גרם אגוזי מלך שבורים
50 חמוציות
חצי גבעול סלרי פרוס דק
5 עלי בזיליקום פרוסים
100 גרם עלים צעירים או רוקט
30 גרם סילאן
4 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
100 גרם גבינת רוקפור מגורדת / פרוסות גבינת עזים מטוגנות עם קמח, ביצה ופירורי לחם
אופן הכנה:
מניחים בקערה את הסלק ומעליו יוצקים את השמן זית, מיץ הלימון והסילאן. מוסיפים את יתר המרכיבים.
מערבבים היטב ומעבירים לקערת הגשה יפה. מעל הסלט מוסיפים את הגבינה המגורדת או פרוסות הגבינה המטוגנות ומגישים.