על רקע משבר הקורונה והקשיים בהם נמצאות אלפי מסעדות ברחבי הארץ, חוברים יחד גופי המדיה עם השפים המובילים בישראל, לשיתוף פעולה ראשון מסוגו במטרה לתמוך בענף המסעדנות המקומי: טעם IL, שבוע האוכל הדיגיטלי הראשון של ישראל. הפרויקט נבנה בשיתוף פעולה מיוחד עם השף חיים כהן, שמוביל את הקמפיין יחד עם נבחרת השפים מהמובילים בישראל: גיא גמזו, דיויד פרנקל ותומר אגאי.
טעם ILטעם IL
טעם IL
(צילום: דמיאן דץ)
זו הפעם הראשונה בישראל שמתקיים אירוע אוכל כזה בעולם הדיגיטלי המאגד מאות מסעדות ברחבי הארץ. במסגרת המיזם, הוקם מתחם תוכן ייעודי שייתן במה למאות מסעדות, מצפון ועד דרום, בהן מסעדות ביתיות, רשתות מזון, מסעדות שף וקונדיטוריות, ויאפשר למיליוני גולשים להזמין מבין אלפי מנות ייחודיות במחירים אטרקטיביים שיינתנו רק לגולשי האתר.
בין המסעדות מירושלים שישתתפו במיזם: pizzaricca, take a wok, zalmans chef hotdogs, אל דנטה, אקסטרה צ'יז פיצה, אריק, ג'אפן ג'אפן, ג'ון סמית, דניה גבעת שאול, דניה קפה בככר, המסעדה של קרויזר, וופל בר, כנאפ, מלה ביסטרו, סטקיית צדקיהו, פוקצ'ה בר הכשרה במושבה, פינתי, פיצה דומינו, פיצה הלל, פיצה עגבניה, פיצה פושקה, קרייב crave, רחל בשדרה ושפשוואן.

איך זה עובד?

התפריטים של המסעדות יהיו בנויים מקטגוריות קבועות של מנות עיקריות, קינוחים ושתייה. לכלל המסעדות תינתן אפשרות להעלות למתחם התוכן עד 15 פריטים: ארבע מנות עיקריות ייחודיות שנוצרו במיוחד לפרויקט, במחירים קבועים של 39 שקלים, 49 שקלים ו-59 שקלים, כאשר לפחות שתיים הן במחיר הזול, ועד שני קינוחים ב-24 שקלים. קטגוריית השתייה מתחלקת לשתייה קלה במחיר של 9 שקלים ובירה במחיר של 16 שקלים.
מינימום הזמנה של 75 שקלים ועלויות המשלוחים ינועו בין 10-25 שקלים, ובהתאם למיקום בתום ההזמנה. התשלום יתבצע באמצעות כרטיס אשראי.